Welke deadlines heb ik gehaald en welke komen er nog aan?

Ik heb in de afgelopen vijfentwintig jaar heel veel teksten geproduceerd. Het voert te ver om die allemaal op deze site te plaatsen. Hieronder laat ik zien waar ik recent mee bezig ben geweest. Scroll je een stukje verder naar beneden dat zie je ook wat oudere producties.

Rapportages

Amsterdam UMC heeft van ZonMW subsidie gekregen om het onderwijs in palliatieve zorg in kaart te brengen en te optimaliseren.

 

In de twee subsidieperiodes, waarvan de huidige nog loopt, verzorg ik onder andere de communicatie over het project, interviews met projectleden, de eindredactie van rapportages en subsidieaanvragen en nieuwsartikelen.

 

 

www.amsterdamumc.nl


Content management

Voor Stichting Lenthe (uitgever van o.a. De Dikke Blauwe, Tableau en Nationaal Atelier) beheer ik het CMS en CRM.

 

Voor de Bouwsociëteit Stedendriehoek verzorg ik mailings en beheer ik het ledensysteem.

Interviews en artikelen

In het huidige onderwijs komt palliatieve zorg nog onvoldoende aan bod. Het programma Optimaliseren Onderwijs Palliatieve Zorg (O²PZ) brengt hier verandering in. Met als doel dat iedere zorgverlener, van verpleegkundige tot arts, over de juiste competenties beschikt om kwalitatief goede palliatieve zorg te verlenen.

Voor O²PZ verzorg ik interviews, nieuwsartikelen en de eindredactie van onderwijsmaterialen.

 

www.o2pz.nl


Boeken

Voor Kluwer en Lenthe Publishers heb ik de redactie en/of eindredactie van diverse boeken mogen verzorgen.

 

Op de site van De Dikke Blauwe vind je enkele titels.

Platform

Voor O²PZ heb ik samen met het projectteam en PZNL een onderwijsplatform gecreëerd voor docenten en (aankomend) zorgverleners in de palliatieve zorg dat op Palliaweb is gepubliceerd.

 

Op het platform zijn honderden onderwijsmaterialen en scholingen te vinden die bijdragen aan meer kennis en krachtige kennisoverdracht op het gebied van palliatieve zorg.

 

Onderwijsplatform palliatieve zorg


E-zines/nieuwsbrieven

Ik schrijf onder andere de volgende elektronische nieuwsbrieven:

 

De Dikke Blauwe Journaal

 

WITh Accountants nieuwsbrief

 



Ik heb ervaring met de volgende (content management) systemen

Veritate

 

Xingo

Xperience (Kentico)

 

Florido

WordPress

 

Spotler

MailChimp

 

MS Office



Uit de oude doos

Opdrachtgevers: Adapt Communicatie, Kluwer, Vakmedianet, Samsom, Lenthe Publishers,

Pink Ribbon, Hartstichting, KWF, Aristo Uitgeverijen,

Oranje Media, MyBusiness Media