Welke deadlines heb ik gehaald en welke komen er nog aan?

Ik heb in de afgelopen decennia heel veel teksten geproduceerd. Het voert te ver om ze allemaal op deze site te plaatsen.

Hieronder lees je waar ik momenteel mee bezig ben. Opdrachtgevers

Redactiecoördinatie medische boeken

Voor Prelum, uitgeverij van medische media en nascholing, verzorg ik de redactiecoördinatie van een aantal boeken, waaronder Klinische probleemstellingen, Labdiagnostiek voor kinderen, Compendium Mondzorg en Klinisch Onderwijs en Opleiden in de Praktijk.

Rapporten

Amsterdam UMC heeft van ZonMW subsidie gekregen om het onderwijs in palliatieve zorg in kaart te brengen en te optimaliseren.

 

In de twee subsidieperiodes, waarvan de huidige nog loopt, verzorg ik onder andere de communicatie over het project, interviews met projectleden, de eindredactie van rapportages en subsidieaanvragen en nieuwsartikelen. 

 

   

 

www.amsterdamumc.nl

Interviews en artikelen

In het huidige onderwijs komt palliatieve zorg nog onvoldoende aan bod. Het programma Optimaliseren Onderwijs Palliatieve Zorg (O²PZ) brengt hier verandering in. Met als doel dat iedere zorgverlener, van verpleegkundige tot arts, over de juiste competenties beschikt om kwalitatief goede palliatieve zorg te verlenen.

 

Voor O²PZ verzorg ik interviews, nieuwsartikelen en de eindredactie van onderwijsmaterialen.  

 

www.o2pz.nlOnderwijsplatform

Voor O²PZ heb ik samen met het projectteam en PZNL een onderwijsplatform gecreëerd voor docenten en (aankomend) zorgverleners in de palliatieve zorg dat op Palliaweb is gepubliceerd.

 

Op het platform zijn honderden onderwijsmaterialen en scholingen te vinden die bijdragen aan meer kennis en krachtige kennisoverdracht op het gebied van palliatieve zorg.

 

Non-profit

Voor de Stichting Bouwsociëteit Stedendriehoek verzorg ik mailings en beheer ik het ledensysteem.

 

Met de Stichting Vrienden van Carinova ben ik in mijn vrije tijd een nieuwe website aan het maken en schrijf ik informatiemateriaal.

 

Voor Stichting The Floris verzorg ik de ledencommunicatie.

 

Voor Stichting Lenthe (voorheen uitgever van o.a. De Dikke Blauwe, Tableau, The Fundraiser en Nationaal Atelier) beheerde ik het CMS en CRM.

 

 

 

 

Boeken en tijdschriften

Voor diverse uitgeverijen heb ik de redactie en/of eindredactie van boeken en tijdschriften mogen verzorgen.

 Ik heb ervaring met de volgende (content management) systemen

Veritate

 

Xingo

Xperience (Kentico)

 

Florido

WordPress

 

Spotler

MailChimp

 

MS Office